Despre mine

Fotograf, designer, stilist… creator de imagini

Născută în București și licențiata în Psihologie, am avut o pasiune pentru moda de când mă știu. Am început ca Fashion Editor pentru o revista online, în timp ce în paralel mă jucam cu ideile și mașina de cusut căutând sa îmi creez un stil unic. Dornica sa explorez și mai mult din domeniul modei, am început sa mă implic în proiecte fashion ca stilist și sa mă îndrăgostesc din ce în ce mai mult de latura artistica a industriei, creând concepte pentru editoriale de moda. Am avut norocul sa lucrez cu unii dintre cei mai talentați fotografi, make-up artiști și modele din București. Cum stylingul nu îmi era de ajuns, am dezvoltat mai târziu brandul propriu, Milona, unde m-am ocupat de tot, de la design, la tipar, la execuție. 

Dar o haina nu este niciodată de ajuns dacă nu îmbracă un personaj, dacă nu spune o poveste, iar mie îmi lipsea povestea. Și cu ambiția specifica și acel sentiment cum ca eu pot sa fac tot, m-am înscris la un curs de fotografie. Am avut norocul sa am prieteni fotografi extraordinari care au sărit sa mă ajute cu sfaturi, echipament și chiar și spațiu atunci când au văzut ca treaba e serioasă. Ceea ce nu mă așteptăm, însă, a fost sa îmi placa atât de mult. Fotografia a pornit ca o necesitate, ca o frustrare, ca o nevoie reala pentru business-ul meu și s-a transformat intr-o a doua pasiune. Pana în punctul în care la ședințele foto mă surprindeam concentrandu-ma pertrete, desi scopul inițial era sa fotografiez hainele. 

Astăzi coordonez departamentul de styling al celei mai importante televiziuni din România, îmi dezvolt în continuare brandul propriu și mă joc cu lumina în fata aparatului foto ori de câte ori am ocazia. Mă consider înainte de toate un om creativ și am norocul sa mă joc cu vizualul în multe dintre formele lui. 

Imi place sa spun povesti vizuale și dacă vrei sa te ajut și pe tine sa iti spui povestea, sa iti creezi personajul, dă-mi un semn și hai să-l creăm împreună.